Juleløpkalender 2023

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 410,4 km Atle Kristian Dahlgren Hornnes

Vis mer

2 308,7 km Eirik Frøholm

Vis mer

3 292,9 km Brit Helen Simmenes

Vis mer

Totalt 234 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 100 km i perioden 01-12-2023 til 24-12-2023  


Godkjente aktiviteter

Fitness walking, Gå trapper, Gåtur, Løping, Løping (på sti), Ski (Langrenn), Ski (Randonee), Topptur til fots, Tredemølle (gange/løping), ★ Walk and Talk,  


Beskrivelse

KLAR FOR EN UTFORDRING? Løp eller gå 100 km i perioden 01.desember til og med 24. desember!

Meld deg på innen 25. NOVEMBER og vær med i trekningen av et gavekort på sko levert av HOKA! 

Dette er utfordringen som passer for alle! For å klare 100 km på 24 dager betyr det at du må løpe/gå ca 4,2 km pr. dag. Du velger selv hvordan du deler det opp, men når kalenderen viser 24.desember skal 100 km være gjennomført. 

Vi vil hver dag komme med forslag til en treningsøkt som du kan velge å benytte deg av. Økten legges ut på vår facebook og instagramside  innen kl 20 kvelden i forveien. 

 

Ta gjerne med deg en venn eller kollega så kan dere konkurrere og motivere hverandre. Gjør aktiviteten når det passer, enten om det er til og fra jobb, på ettermiddag eller om kvelden. 

Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut og holde deg i form i vintermørket! 

Hvordan delta? 

Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke eller ved å laste ned Strava til din mobil (gratis). Lag deg en bruker på Strava om du ikke har det allerede. Koble så Strava til denne konkurransen på din bruker her. Resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker. Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste på utfordringens side. Vi anbefaler bruke Strava appen da den er enkel å bruke og har lite feil.

Har du en Polar klokke, kan du koble denne opp med denne via våre nettsider. 

Hva koster det å delta? 

Vi ønsker at det skal være lav terskel for å delta. Det koster derfor kr. 100,- for å være med på denne utfordringen. Bedriftsidrettslag som ønsker å melde på flere ansatte kan sende e-post til vestland@bedriftsidretten.no for å få en tilgangskode som gir tilgang til ønsket antall deltagere. Bedriftsidrettslagene blir etterfakturert. 

Spørsmål eller problemer? 

Null stress. Send oss en e-post på vestland@bedriftsidretten.no så hjelper vi deg så raskt vi kan. 

Regler:

Det er mulig å registrere gå, jogge og løping, i tillegg til løping på tredemølle. Nedre aldersgrense er 15 år. Alle som har gjennomført 100 km innen 24. desember er med i trekningen av Hoka løpesko og andre fine premier!

Bilder:

Tagg oss gjerne om du tar noen flotte løpebilder frem mot jul. Bruk #bedriftsidrettenvestland når du legger ut bilder

 

Premie

Vi trekker ut premier fra HOKA og Løplabbet samt andre premier. Hovedtrekkingen skjer i etterkant av julekalenderens slutt :)